Spoštovani starši.

Spomladanski val epidemije covid-19 je življenja vseh nas korenito spremenil. Ljudje smo morali spremeniti svoje navade, sprejeti omejitve in prepovedi, se navaditi na povsem drugačen stil življenja.

Spremenilo pa se je tudi izobraževanje in vrženi smo bili v spletno učno okolje. Izkušnje prvega vala epidemije smo uporabili pri načrtovanju našega dela na daljavo v drugem valu, ki je v polnem razmahu. Res je, da smo se učitelji v mesecu septembru intenzivno pripravljali na prehod v izobraževanje na daljavo, krepili digitalne kompetence in z učenci v razredih obnovili veščine delovanja v spletnem učnem okolju. A še vedno je delo vseh nas zelo zahtevno in vsi skupaj – učenci, učitelji in starši – se nenehno učimo.

Sedaj je za nami 3. teden pouka na daljavo v drugem valu epidemije. Zaradi dveh tednov počitnic je obdobje, ko smo prikrajšani za pristne in neposredne stike, že dolgo. Učitelji smo deležni sprotnega odziva naših učencev pri pouku na daljavo. A želeli bi slišati tudi vaše mnenje.

Zavedamo se, da imajo naši učenci doma različne pogoje za delo, zato nam bo vaše sodelovanje v veliko pomoč pri nadaljnjem načrtovanju VIZ dela. 

Učitelji v delo vlagamo veliko truda, a brez vaše podpore in pomoči vašim otrokom pouka na daljavo ni mogoče uspešno izvajati. To cenimo in se vam za sodelovalni odnos zahvaljujemo.

Veseli bomo vaših povratnih informacij, še zlasti pa pozitivnih vzpodbud in konstruktivnih predlogov.

HVALA VAM. Ostanite zdravi!

POVEZAVO DO ANKETE BOSTE STARŠI PREJELI NA E-MAIL. PROSIM, DA ANKETO REŠITE DO PETKA, 4. 12. 2020.

Ravnateljica mag. Nevenka Brdnik