»Ko stopimo skupaj je začetek, ko ostajamo skupaj je napredek, ko delamo skupaj je USPEH.« (Henry Ford)

Drage učenke, dragi učenci.

Šest šolskih tednov pouka na daljavo je za nami. Preživeli smo jih v drugačnih okoliščinah, vsak v svojem družinskem okolju, a vendarle povezani v našem spletnem učnem okolju.

Vem, da so razmere zahtevne za vas, drage učenke, dragi učenci.

Privaditi ste se morali na strogo upoštevanje ukrepov in na osamo, stran od sošolcev in prijateljev. Naučiti ste se morali novih načinov učenja, okrepiti in nadgraditi svoje računalniško znanje. Prevzeti ste morali skrb za lastno učenje, skrbno načrtovati svoj vsakdan, da vas šolske obveznosti niso bremenile tekom celotnega dneva in redno opravljati naloge. Skratka, morali ste biti organizirani, disciplinirani in odgovorni.

Želimo vam sporočiti, da vam dobro uspeva!

Želimo vam sporočiti, da vas pogrešamo in hkrati upamo, da vam šolske obveznosti niso prezahtevne. V  primeru težav ali stisk poiščite našo pomoč.

Želimo vam sporočiti, da ostanite optimistični, iznajdljivi, ustvarjalni in zdravi!

In za konec vam želimo, da preživite prijetne, sončne in prijazne počitnice!

V spletnih učilnicah se zopet dobimo v ponedeljek, 4. maja 2020.

Spoštovani starši.

Vemo, da je šest tednov izobraževanja na daljavo prineslo veliko sprememb v vaš družinski vsakdan in da so za vami zahtevni in težki dnevi. Vašim običajnim obveznostim sta se pridružili še skrb in odgovornost za šolske obveznosti vaših otrok, zlasti mlajših. Vemo, da vlagate ogromno truda in časa in vemo, da vas na trenutke prevzamejo tudi nemoč, jeza in slaba volja. V takih trenutkih naj vas tolaži zavedanje, da so vaši otroci zdravi, da jim gre dobro in da bodo tudi ti težki časi enkrat mimo.

Mi vam želimo sporočiti, da brez vaše podpore in sodelovanja pouka na daljavo ne bi mogli niti začeti, kaj šele nadgrajevati naše načine dela in upati, da bomo na koncu spisali skupno zgodbo o uspehu.

Zato vam, spoštovani starši, izrekamo iskreno zahvalo za vaše sodelovanje in vašo angažiranost. In hvala vam za vaše razumevanje tudi v situacijah, ko nam ne gre najbolje.

Prijetne proste dneve vam želimo. Ostanite zdravi!

                                                                                         Kolektiv OŠ Ob Dravinji